Bivak 2015

Algemeen

Dit jaar gaan we weer 9 dolle dagen op bivak in Wezemaal en dit van zaterdag 1 augustus tot en met zondag 9 augustus. de prijs voor het bivak bedraagt €90 per persoon. Voor de Sloepi’s is dit €65, zij gaan van woensdag 5 augustus tot en met zondag 9 augustus. Vanaf het derde kind krijgt men een korting van €12.
Betalen kan enkel via overschrijving op volgend rekeningnummer: BE66 7333 5504 0743, op naam van Chiro Zoerle met vermelding van naam en afdeling.

Enkel bij een geldige reden (bv. medische) wordt het geld terugbetaald indien uw zoon en/of dochter uiteindelijk niet kan meegaan.
Wil je kind er echt bijhoren op kamp, komt hij/zij best zo vaak mogelijk naar de chiro!

Bezoek-/brengdag

Net zoals vorige jaren is het dit jaar terug een ‘breng’dag, m.a.w. de kinderen komen met ouders/vrienden naar de kampplaats (er wordt dus geen bus voorzien!!). Als het voor de ouders niet mogelijk is hun kinderen naar de kampplaats te brengen, laat dan zo snel mogelijk iets weten aan de afdelingsleiding van je kind, dan kunnen zij een oplossing zoeken zodat hij/zij toch mee kan op bivak.
We verwachten ouders, familie en vrienden vanaf 17u00 in Wezemaal (en niet vroeger!!). Je kan dan al genieten van een overheerlijke barbecue. Om 20u00 wordt dan het bivakthema voorgesteld. Om 20u30 keren alle familieleden en vrienden terug huiswaarts. Alhoewel onze Sloepi’s pas op kamp vertrekken op woensdag 5 augustus (zij worden die dag opgepikt aan de chirolokalen) zijn zij ook samen met hun ouders van harte welkom op onze barbecue en op de startdag van ons bivak. Meer info en de reisweg volgen later.

Geen chiro

Om onze leidingsploeg de nodige tijd te geven om het bivak zo goed mogelijk voor te bereiden zal het zondag 26 juli geen chiro zijn!

Inschrijvingsdagen (medische fiche !)

Een chirobivak is een hele organisatie en het is bijgevolg ook belangrijk dat we vooraf weten wie er mee op kamp gaat. Extra aandacht voor het inschrijven, want na het succes van de inschrijvingen vorig jaar, zullen de inschrijvingen dit jaar op dezelfde manier verlopen! We organiseren 3 inschrijvingsdagen, telkens op een zondagnamiddag vanaf 17u00 tot 17u30. Enkel op deze namiddagen kan u uw kinderen inschrijven voor het bivak!

De inschrijvingsdagen zullen doorgaan op zondag 24 mei, 31 mei en 14 juni. Via deze link kan u ook een medische fiche downloaden; vul deze a.u.b. zeer ernstig en correct in. Rekeningnummer en zelfklevers van de mutualiteit zijn nodig voor een verzekeringsformulier dat eventueel moet worden ingevuld bij een ongeval. Zo kunnen problemen snel opgelost worden, en komen wij niet voor verrassingen te staan. De medische fiche en de klevers brengt u mee op één van de inschrijvingsdagen.

Download hier de medische fiche.
Later volgt ook nog een nieuwsbrief speciaal voor het kamp.