Keti's

Leeftijd: 
14 - 16 jaar

Een goede Keti luistert altijd naar de leiding, komt altijd op tijd, is altijd in piekfijn uniform (en met allerhande blauwe kledingstukken) uitgedost, kijkt niet naar iemand van het andere geslacht, praat niet met een volle mond, lacht niet hardop, gaat niet naar fuiven en gaat altijd op tijd naar bed.

Waarschijnlijk komen deze stellingen nogal ongeloofwaardig over (zeker en vast). Het is dan ook haast onmogelijk om een omschrijving te geven van “de Ketiploeg”. De ene ploeg is de andere niet. Gelukkig maar! Een Ketiploeg is niet altijd de gemakkelijkste afdeling, maar daarom juist des te boeiender.

Luisteren is dikwijls niet aan hen besteed, en van meelopers krijgen ze het zeker op de heupen. Een koppige, eigenwijze bende met een eigen mening! Die eigen mening siert onze Keti’s en vraagt een sterk inlevingsvermogen van hun leiding. De ene Keti houdt van avontuur, de andere weer niet. De ene zondag zijn ze superactief, en de week daarna kunnen ze zó passief zijn dat ze met geen stokken uit hun favoriete zetels te krijgen zijn. Verkleden, ruige spelen, een weekend, dropping, nachtspel … het zijn maar een paar van de zovele dingen waar Keti’s dol op zijn!

Uiteraard houden ze van kletsen over koetjes en kalfjes, maar ook van andere thema’s. En dat is maar goed ook, want daar zijn ze tenslotte Keti voor!

 Bauke, Juna, Luca en Herbert zijn de Ketileiding.

Bauke

Juna

Luca

Herbert